Yrittäjä pirautti viikko sitten web-designerille ja pyysi nettisivuilleen hintatietojen päivitystä alennuskampanjaa varten. Tarmokkaan tuntuinen web-designer vastasi kiireiden keskeltä, mutta lupasi hoitaa homman “asap”.

Viikko on kulunut, eikä hinnastossa näy merkkiäkään alesta. Muutenkin myöhästynyt kampanja lykkääntyi ainakin viikolla lisää.

Onko tilanne sinulle tuttu? Nettisivuille pitäisi saada pienen pieni muokkaus, mutta välikäsien vuoksi hommasta tulee hitonmoinen migreeni.

Varmasti tulee tilanteita, joissa tarvitset web-designeria tai koodaria, mutta ei heitä kannata käyttää sellaisiin pikkuhommiin, jotka voisit tehdä itse.

Helppous on tehokkuutta

Nykyaikaisia nettisivuja on helppo päivittää. Jos osaat käyttää sähköpostia, opit kyllä päivittämään nettisivusi sisältöä. Pikku päivitykset teet samalla vaivalla kuin kirjoittaisit sähköpostiin pyynnön web-designerille.

Jos et pysty päivittämään nettisivujasi itse, pirautapa web-designerillesi ja tilaa sivustouudistus. Ehdota, että hän tekisi sivustosi WordPressillä. Muitakin vaihtoehtoja on, mutta ainakaan WordPressillä ei homma voi mennä pahasti pieleen.

Harkitse myös vakavasti, voisitko opetella tekemään nettisivut itse? Vaikket tekisi koskaan yrityksesi pääsivustoa, pienen kampanjasivuston tekeminen voisi olla joskus paikallaan. Kun olet perillä nettisivujen tekemisestä, osaat vaatia tekijöiltä oikeita asioita, etkä tule huijatuksi.

tee itse nettisivut

Tee nettisivut itse

Osallistu verkkokurssille

Opettele nettisivujen tekeminen verkkokurssilla. Opetamme ohjevideoin vaihe vaiheelta.

Klikkaa kurssille ja opi tekemään nettisivutilmaiset nettisivut
Pohditko nettisivujen tekemistä itse?

Lataa ilmainen pikaopas

Nettisivujen tekeminen on yllättävän helppoa.

Aloita lataamalla ilmainen Mitä jos tekisin nettisivut itse -pikaopas

Pin It on Pinterest

Share This