Onko kotisivuillasi hiljaista kuin kuuluisalla huopatossutehtaalla? Mietitkö, miten saisit sinne lisää kävijöitä?

Kuuluisat huopatossutehtaat sijaitsevat Jämsässä. Ne valmistavat vuosikymmenien kokemukselle laadukkaita huopatuotteita. Mitä sinun kotisivuillasi on sellaista, mikä houkuttelisi ketään käymään?

Yleisin virhe kotisivuilla on liian vähäinen teksti. Kyllä, mikä tahansa teksti on parempi kuin ei tekstiä ollenkaan. Runsas teksti on moninverroin tehokkaampi tapa houkutella kävijöitä kuin niukka teksti. Tottakai, hyvä teksti on aina parempi kuin huono teksti, mutta tekstin määrällä on ehdottomasti merkitystä.

Älä unohda maksullista mainontaa. Facebookissa ja Google AdWordsissa voi ostaa klikkauksia melko edullisesti. Vaikka käyttäisitkin mainoksia, tarvitset silti tekstiä. Laita kotisivujesi tekstit kuntoon ennen kuin haalit kävijöistä mainoksilla.

Tekstiä saa helposti lisää kolmella keinolla.

Kirjoita laajat tuote- ja palvelukuvaukset

Vaikka myisit yhtä tuotetta, voit kirjoittaa siitä laajan esittelyn. Kaiva esiin kaikki tieto, mitä voit kertoa tuotteesta. Älä jätä mitään mainitsematta.

Tee tuotteille ja palveluille myyntisivut, jotka sisältävät kaiken. Esittele ennen kaikkea hyödyt.

Julkaise blogia

Blogi on helppo tapa saada sivustolle sisältöä pikku hiljaa. Tekstimääräsi kasvaa jokaisella julkaisukerralla.

Asiakkaitteni kanssa tekemieni kokeilujen perusteella jo viisi blogiartikkelia kerää merkittävän osan kotisivujen liikenteestä. Toimialasta ja aihepiiristä riippuen artikkelit tuovat neljäs- tai viides osan koko sivuston kävijämäärästä, kun maksettujen mainosten osuutta ei lasketa. Parhaimmillaan olemme saaneet puolet kävijöistä vain viiden artikkelin avulla.

Ole aktiivinen netissä

Osallistu toimialasi keskusteluihin sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Liity sopiviin Facebook-ryhmiin ja kommentoi blogeja. Kun olet siellä, missä potentiaaliset asiakkaasikin ovat, sinut tavoitetaan helposti.

Yritä löytää yhteyksiä kuplasi ulkopuolelta. Ajatuksemme kiertävät helposti samoja ratoja vuodesta toiseen. Mitä, jos ajattelisit hiukan laajemmin ja ”poikkitieteellisesti”? Jos tiedät asiakkaittesi pyörivän taloussivuilla, kokeile löytää heitä myös sopivilta harrastesivuilta. Tunnetustihan merkittäviä bisnespäätöksiä tehdään golfklubeilla.ilmaiset nettisivut
Pohditko nettisivujen tekemistä itse?

Lataa ilmainen pikaopas

Nettisivujen tekeminen on yllättävän helppoa.

Aloita lataamalla ilmainen Mitä jos tekisin nettisivut itse -pikaopas

Pin It on Pinterest

Share This