Nettitehostin oy:n tietosuoja- ja rekisteriseloste

Nettitehostin oy:n verkkosivujen tietosuojaseloste

Sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) 7 §:n mukainen ilmoitus evästeiden (cookies) käyttämisestä verkkopalvelussa.

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Jos et halua selaimesi käyttävän evästeitä, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta: www.aboutcookies.org.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Nettitehostin oy:n viestintärekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä on Nettitehostin oy (Y-tunnus: 2574037-1), Talolankatu 10 E 5, 20460 Turku.

Yhteyshenkilönä toimii Janne Ansaharju, p. 0407079839, janne.ansaharju@nettitehostin.fi.

Rekisterissä oleva henkilö on joko a) jättänyt yhteystietonsa lomakkeella Nettitehostin oy:n hallinnoimissa verkkopalveluissa b) edustaa yritystä, joka on Nettitehostin oy:n asiakas tai yhteistyökumppani tai c) muuten ilmaissut suostumuksensa rekisteriin lisäämiselle.

Nettitehostin oy:n hallinnoimat verkkopalvelut:

  • www.nettitehostin.fi
  • www.sisaltomarkkinointi.fi
  • www.riemuviesti.fi
  • www.nehemiamedia.fi
  • www.kristinusko.fi
  • www.ansaharju.fi

Kerättäviä henkilötietoja käytetään yrityksemme asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: Nimi- ja yhteystiedot, henkilön edustama yritys, tilaus-, lataus- ja yhteydenottotiedot.

Sivustojen käyttäjistä kerätään käyttäjätietoja Google analytics ja LeadIn-palvelun avulla.

Käyttäjien tietoja säilytetään rekisterinpitäjän käyttämien palveluntarjoajien palvelimilla myös EU:n ulkopuolella. Käytössä olevat palveluntarjoajat ovat Nordic Web Hotel Oy (Suomi), Mailchimp (USA), Google (USA), Finqu (Suomi), Leadin (USA). Käyttäjät antavat yksiselitteisen luvan tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen EU:n ulkopuolella hyväksymällä palvelun käyttöehdot. Käyttäjistä ei tallenneta arkaluonteisia tietoja.

Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Tiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä.

Rekisteriin liitetyllä henkilöllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Janne Ansaharjulle.





tee itse nettisivut

Tee nettisivut itse

Osallistu verkkokurssille

Opettele nettisivujen tekeminen verkkokurssilla. Opetamme ohjevideoin vaihe vaiheelta.

Klikkaa kurssille ja opi tekemään nettisivut

Pin It on Pinterest

Share This